Cine suntem noi?

Echipa de recrutare
Eurozone

Servicii de recrutare excelente pentru succesul afacerii tale!

Furnizare personal in orice domeniu din Asia si Africa.

(Pakistan, India, Nepal, Filipine, Sri Lanka, Bangladesh, Egypt, Sudan, Etiopia, Turcia, Dubai)

 

Imaginează-ți o echipă plină de pasiune și diversitate, alcătuită din cei mai buni candidați din Asia și Africa, care să contribuie la creșterea și inovația afacerii tale. EURO ZONE RECRUITING este aici pentru a transforma această viziune în realitate.

Ce facem?

Servicii de recrutare excelente pentru succesul afacerii tale!

Furnizare personal in orice domeniu din Asia si Africa.

(Pakistan, India, Nepal, Filipine, Sri Lanka, Bangladesh, Egypt, Sudan, Etiopia, Turcia, Dubai)

EURO ZONE RECRUITING este o agentie specializata in plasarea fortei de munca din Asia-Africa. Suntem prezenți pe piata de recrutare pentru a sprijini companiile romanesti in angajarea muncitorilor straini calificati si necalificati. Suntem dedicați furnizării de suport și asistență pe întreg parcursul procesului de selecție, recrutare și angajare, asigurând totodată o continuitate neîntreruptă pe durata întregului contract de muncă. În cazul în care un angajat nu se conformează așteptărilor sau decide să părăsească echipa din motive personale, suntem pregătiți să efectuăm înlocuirea acestuia fără a impune taxe suplimentare.

Misiune si valori

Misiunea noastră se concentrează pe consolidarea poziției noastre ca o companie de încredere și cu valoare, având ca obiectiv devenirea agenției de recrutare de top în România și Europa. Ne străduim să atingem această țintă prin recrutarea constantă a celor mai calificați specialiști și respectarea strictă a ghidurilor noastre, totodată punând nevoile clienților noștri pe primul loc. Excelăm în ceea ce facem prin înțelegerea profundă a calității serviciilor pe care le furnizăm atât clienților, cât și candidaților.

Focalizăm atenția pe calitate în toate aspectele activităților noastre, promovând transparența și colaborarea în echipă, acestea fiind valorile esențiale pe care le cultivăm în afacerea noastră. Prin intermediul acestora, oferim oamenilor și organizațiilor șansa de a-și atinge potențialul unic. În acest fel, fiecare decizie pe care o luăm contribuie la consolidarea relației cu clienții, aprofundarea cunoașterii candidaților și întărirea angajamentului nostru față de colegi.

Soluții de recrutare

Colaborăm cu diverse companii din diferite domenii de activitate, având abordări flexibile pentru cerințele pe termen lung, indiferent dacă acestea sunt pentru unul sau doi angajați sau pentru echipe multidisciplinare internaționale de peste 1.000 de membri. Avem prezență în mai multe orașe ale țării, având capacități de recrutare directă ajustabile la nevoile individuale ale fiecărui client. Dezvoltăm strategii personalizate de recrutare a forței de muncă, adaptate cerințelor specifice ale fiecărui partener.

Industrii

Toți experții noștri de consultanță au acumulat experiență semnificativă în cadrul domeniilor pentru care efectuăm recrutări, ceea ce ne permite să înțelegem în profunzime cerințele dumneavoastră. Accentul nostru este pus pe plasarea de personal permanent într-o serie de sectoare diverse, cum ar fi construcțiile civile, infrastructura rutieră și de poduri, utilitățile de infrastructură, producția industrială, industria auto, agricultura, sectorul IT, domeniul HoReCa, asistența socială și multe altele.

Despre noi