Recrutăm muncitori calificați din Bangladesh!

Vă punem la dispoziție personal din Bangladesh calificat, cu experiență dovedită în următoarele domenii: HoReCa, SPA, asistență/îngrijire, construcții, industria textilă.

Dacă ai nevoie de personal, noi te putem ajuta! Apelează la serviciile noastre și te susținem în procesul de angajare muncitori din Bangladesh. Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare bucătari, ospătari, recepționeri, babysitteri, mecanici auto, muncitori reciclare, lucrători producție, lucrători comerciali, operatori software și nu numai.

Se știe faptul că muncitorii din Bangladesh sunt extrem de preocupați de locul de muncă și se dedică foarte mult jobului. Aceștia îți execută cu strictețe îndatoririle și sunt foarte cooperanți. Personalul din Bangladesh are experiență internațională de lucru, datorită abilităților profesionale și de comunicare. Aceștia au diferite grade de calificare și sunt vorbitori de limba engleză, fapt ce face mult mai facilă comunicarea și înțelegerea la locul de muncă.

Recrutarea de personal din Bangladesh s-a dovedit a fi solutia castigatoare pentru multe companii din Romania si din lume. Lucratorii din Bangladesh se remarca in domenii precum constructii, productie industriala, agricultura ori HORECA. Pregatirea teoretica si practica a muncitorilor din Bangladesh s-au dovedit a fi la nivele ridicate, acestia reusind sa-si indeplineasca bine sarcinile de serviciu.

Lucratorii din Bangladesh sunt foarte apreciati de firmele de constructii, acestia fiind calificati pentru meserii precum zidari, dulgheri, fierari-betonisti, zugravi, instalatori sau electricieni. De asemenea pot fi angajati si muncitori necalificati din Bangladesh. Rezistenta la efort fizic, disponibilitatea de a lucra pe un program prelungit fac din acestia o alegere potrivita pentru completarea personalului pe santiere .

Cunoscuta pentru numarul mare de unitati de productie ale marilor companii occidentale din industria textila, Bangladesh dispune de lucratori bine pregatiti si cu experienta. Lucratorii din industria textila a Bangladesh-ului sunt obisnuiti sa respecte standarde inalte de calitate, sa aiba productivitate mare si sa lucreze peste programul normal de lucru.

Motive sa alegi personal din Bangladesh
⦁ persoane harnice, muncitoare
⦁ persoane respectuoase
⦁ persoane oneste si loiale
⦁ costuri reduse de salarizare, comparativ cu personalul autohton
⦁ obisnuiti cu conditii de munca grele
⦁ lucratori calificati, cu experienta de lucru

Recrutare Bangladesh