Vă punem la dispoziție forță de muncă din Pakistan, cu experiență dovedită în următoarele domenii: HoReCa, agricultură si construcții.

Vă punem la dispoziție forță de muncă din Pakistan, cu experiență dovedită în următoarele domenii: HoReCa, agricultură și construcții.

În domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea pakistanezilor care lucrează deja în România au dovedit că sunt foarte serioși și respectuoși. Aceștia au deja o comunitate puternică în țara noastră și sunt apreciați pentru modul deosebit în care interacționează cu oamenii. Asigurăm recrutare personal din Pakistan pentru posturile de: bucătari, ajutor bucătari, ospătari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat și necalificat pentru hoteluri.

În domeniul agriculturii, vă recomandăm pakistanezi. Tara lor se bazează pe agricultură, ceea ce este caracteristic țărilor în curs de dezvoltare. Prin urmare, resursa umană sudaneza este obișnuită cu condițiile muncii în aer liber. Hărnicia de care dau dovadă ajută fermierii să ducă la bun sfârșit activitățile agricole, indiferent dacă au suport mecanizat.

Pakistanezii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt potriviți și pentru domeniul construcțiilor. Spiritul de echipă, anduranța și meticulozitatea sunt câteva dintre calitățile care îi recomandă pentru acest sector. Sudanezii și-au exprimat dorința să vină în România condițiile de lucru sunt satisfăcătoare. Putem recruta pentru Dumneavoastră muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni) și muncitori necalificați.

De ce să alegeți agenția noastră?

⇒ garantăm înlocuirea fara costuri de manopera a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru

⇒ punem la dispoziție un consultant dedicat

⇒ alegem cei mai buni candidați prin interviu online

⇒ rezolvăm rapid toate formalitățile

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul pakistanez, vă stăm la dispoziție!

Pentru angajarea personalului pakistanez, se parcurg următoarele etape:

⇒ Semnarea contractului cu agenția noastră

⇒ Crearea profilului candidatului împreună cu consultanții noștri

⇒ Selecția CV-urilor

⇒ Întocmirea fișei postului și semnarea contractului de angajare conform legislației din țara de origine a angajatului

⇒ Obținerea Avizului de muncă în România

⇒ Expedierea Avizului de muncă în țara de proveniență a angajatului și obținerea vizei de lungă ședere în scop de muncă

⇒ Sosirea angajatului

⇒ Obținerea permisului de ședere temporară în România

Recrutare Pakistan