Vă punem la dispoziție forță de muncă din Sri Lanka, cu experiență dovedită în următoarele domenii: curățenie, producție, construcții și argicultură.

Atunci când vine vorba de curățenie, fie în zone casnice, fie în cele industriale sau publice, personalul din Sri Lanka își face simțită prezența. Menajerele din Sri Lanka sunt muncitoare și devotate, iar modestia și grija pentru detalii sunt calități care le recomandă pentru acest domeniu de activitate. În România există o mare criză a forței de muncă în acest domeniu din cauza exodului accelerat din ultimii ani.

În domeniul agriculturii, vă putem recomanda personal din Sri Lanka. Anduranța lor fizică și dorința de a avea un loc de muncă într-o țară din Europa, dublată de încurajările primite din partea autorităților din Sri Lanka, sunt motive suficiente pentru a face față muncilor mai grele. Putem face pentru Dumneavoastră recrutare personal calificat, cât și necalificat.

Personalul din Sri Lanka este potrivit și pentru producție. Industria textilă, industria producătoare de încălțăminte și alte categorii de industrii producătoare reprezintă domenii în care muncitorii din Sri Lanka și-au dovedit deja eficiența. Cetățenii din Sri Lanka au dificultăți majore în a găsi un loc de muncă în țara de origine ceea ce îi determină să dorească contracte pe termen lung în România.

Muncitorii din Sri Lanka aflați în căutarea unui job sunt potriviți și pentru domeniul construcțiilor. Putem recruta pentru Dumneavoastră muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni) și muncitori necalificați.

De ce să alegeți agenția noastră?

⇒ garantăm înlocuirea fara costuri de manopera a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru

⇒ punem la dispoziție un consultant dedicat

⇒ alegem cei mai buni candidați prin interviu online

⇒ rezolvăm rapid toate formalitățile

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul sri lankez, vă stăm la dispoziție!

Pentru angajarea personalului sri lankez, se parcurg următoarele etape:

⇒ Semnarea contractului cu agenția noastră

⇒ Crearea profilului candidatului împreună cu consultanții noștri

⇒ Selecția CV-urilor

⇒ Întocmirea fișei postului și semnarea contractului de angajare conform legislației din țara de origine a angajatului

⇒ Obținerea Avizului de muncă în România

⇒ Expedierea Avizului de muncă în țara de proveniență a angajatului și obținerea vizei de lungă ședere în scop de muncă

⇒ Sosirea angajatului

⇒ Obținerea permisului de ședere temporară în România

Recrutare Sri Lanca