Vă punem la dispoziție personal filipinez calificat, cu experiență dovedită în următoarele domenii: HoReCa, SPA, asistență/îngrijire, construcții, industria textilă.

În domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea filipinezilor care lucrează deja în România au dovedit că sunt serioși, se integrează repede, dovedind loialitate, respect și responsabilitate. Putem recruta pentru Dumneavoastră bucătari, ajutor bucătari, ospătari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat și necalificat pentru hoteluri.

În domeniul asistență/îngrijire, vă recomandăm filipineze. În urma studiului efectuat de specialiștii noștri în recrutare, am ajuns la concluzia să filipinezele sunt cele mai potrivite, acestea având pregătirea necesară și calități excelente. Bonele filipineze sunt bine cunoscute în România datorită modului în care au grijă de copii și bătrâni. În acest moment sunt multe filipineze ce caută de lucru, iar firma noastră se află deja pe lista celor mai căutate agenții de recrutare din Filipine.

Recomandăm personal filipinez și pentru centrele de înfrumusețare și relaxare. Prezența angajatelor din Filipine într-un salon SPA poate aduce doar beneficii. Grija lor pentru semeni, dublată de empatie și hărnicie vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele în scurt timp. Putem recruta pentru Dumneavoastră maseuze, terapeute remodelare corporală, terapeute tratamente beauty.

În domeniul construcțiilor, avem cereri de recrutare personal din Filipine tot mai des. Un job în acest domeniu este bine plătit, iar filipinezii sunt întotdeauna dornici să vină în România. Calitatea muncii lor în acest sector este cunoscută de constructori. Putem recruta pentru Dumneavoastră muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, sudori, instalatori, electricieni) și muncitori necalificați.

Pentru industria textilă, recomandăm de asemenea personal filipinez. Filipinezele sunt foarte apreciate datorită faptului că sunt îndemânatice, răbdătoare și dedicate. Putem recruta pentru Dumneavoastră confecționere textile, croitorese cu experiență, personal pentru curățătorie textilă și muncitori necalificați.

De ce să alegeți agenția noastră?

⇒ garantăm înlocuirea fara costuri de manopera a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru

⇒ punem la dispoziție un consultant dedicat

⇒ alegem cei mai buni candidați prin interviu online

⇒ rezolvăm rapid toate formalitățile

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul filipinez, vă stăm la dispoziție!

Pentru angajarea personalului filipinez, se parcurg următoarele etape:

⇒ Semnarea contractului cu agenția noastră

⇒ Crearea profilului candidatului împreună cu consultanții noștri

⇒ Selecția CV-urilor

⇒ Întocmirea fișei postului și semnarea contractului de angajare conform legislației din țara de origine a angajatului

⇒ Obținerea Avizului de muncă în România

⇒ Expedierea Avizului de muncă în țara de proveniență a angajatului și obținerea vizei de lungă ședere în scop de muncă

⇒ Sosirea angajatului

⇒ Obținerea permisului de ședere temporară în România

Recrutare Filipine